Què tracta:

L’embaràs és una oportunitat de connectar amb el nostre poder interior. I cada embaràs i cada naixement és únic i irrepetible.

Per tant, fer un pas cap aquest camí, permetrà a la dona, a la parella o acompanyant, transformar les seves sensacions i els seus bloquejos corporals i emocionals en possibilitats de viure l’embaràs i el naixement, inclús el postnaixement, de manera més harmoniosa, fluida i autèntica.

No es tracta d’eliminar pors ni experiències negatives, si no que es tracta de donar espai, de mirar-les, de deixar que s’expressin i, així, observar què ens volen dir, què ens volen ensenyar i observar les respostes que van apareixent al cos. Ens permetrà comunicar-nos amb les nostres creences, amb idees que estaven arrelades i que no ens beneficiaven, i aquest veure i sentir, ens donarà la possibilitat de canviar, amorosament, amb la persona autèntica que habita en cada una de nosaltres, i amb la dona que connecta amb la seva intuïció i confiança.

Indicat en:

  • Pors de tot tipus.
  • Dificultats per concebre.
  • Experiències desagradables relacionades amb altres embarassos, naixements.
  • Altres experiències desagradables.
  • Pèrdues.
  • etc.

Com:

Les sessions individuals de 90 minuts ofereixen el temps idoni pel contacte intern, previ a una escolta activa. Cada dona expressarà el seu objectiu i també donarà informació de com està vivint la situació i de la seva història passada d’altres embarassos i processos de donar a llum. En aquest espai, no es jutjarà, ni es criticarà, ni es posaran expectatives de com havien d’haver sigut les coses ni com són ara mateix. Perquè les coses tal i com són, i tal i com han sigut, són perfectes. Ens aporten les eines necessàries pel nostre procés evolutiu, i confiar en aquest aspecte, ja serà un punt molt important en el creixement de cadascú.

Remarcar en majúscules, que els HOMES, PARELLES i ACOMPANYANTS també poden fer aquest treball intern de manera individualitzada. Un embaràs o un procés de donar a vida, tot i que pugui ser protagonisme de la dona, també implica la part acompanyant. Així que, si cada part de la parella vol fer el seu camí particular, i afavorir d’aquesta manera, l’altra meitat, serà benvingut. Això sí, sempre amb el consentiment de cadascú i amb la intenció i implicació pròpia de cadascú.

El nombre de sessions dependrà de cada persona. No hi ha un mínim ni un màxim. A més a més, els ritmes entre individus són molt diferents. A mi m’agrada respectar la naturalesa de tothom. I us convido a fer el mateix. Vosaltres sou els màxims responsables de vosaltres mateixos. Escoltar el què necessiteu depèn de vosaltres.


Eines:

  • Kinesiologia.
  • Teràpia corporal.

Les sessions s’iniciaran a través de la kinesiologia, mètode per escoltar l’energia corporal i obtenir respostes. La kinesiologia es basa en la filosofia de la medicina tradicional xinesa, i treballa amb l’energia dels meridians. La finalitat que busca és la d’harmonitzar l’energia corporal i restablir el funcionament neuronal per tal que cada persona pugui assumir cada objectiu que es plantegi. De manera fluida i sense estrès. En casos concrets, es farà ús de la teràpia corporal com a eina de treball.