Què tracta:

S’obre la porta al procés de cadascú d’integrar la salut al cos, ment i ànima. Des de la consciència física, la persona s’endinsarà en el seu oceà de saviesa i la farà emergir. Perquè el cos parla, s’expressa. I poder-lo mirar, escoltar i respectar és un art que tothom posseeix i que permet navegar per mars més calmats.

Els ossos recuperen la seva brillantor, les fàscies el seu moviment i llibertat, i al mateix temps, el flux elèctric, sanguini i limfàtic es torna dinàmic. Els òrgans recuperen la seva elasticitat i motilitat. Els tendons es tornen flexibles. La respiració dóna espai a cada una de les cèl·lules. En resum, el cos es torna suau, ple de vida, estimulat, tes, tonificat, elàstic, equilibrat. L’estat que li correspon per naturalesa. Connectat amb el seu canal central.

Acompanyament en:

  • La prevenció.
  • Qualsevol situació en què el cos et demani parar i escoltar-lo.

No hi ha un sol objectiu. Jo et convido a observar al teu voltant mentre camines cap a on vols arribar. Et convido a deixar anar allò que ja no et serveix. Et convido a enriquir-te de tot el què t’ofereixi aquest viatge. Et convido a despertar tots els teus sentits i evolucionar en el teu trajecte. Et convido a ajuntar totes aquestes experiències, riqueses i sensacions i omplir-te del què vulguis.

Un caminar amb paciència, amor i confiança.


Com:

Considero important estar concentrada i sintonitzada quan acompanyo a una persona. I m'agrada fer-ho amb un ritme respectuós amb la persona i amb mi mateixa. Per això les sessions tindran una durada de 90 minuts.

Durant aquests 90 minuts es farà la introducció a la teràpia, la teràpia en si, s’ensenyaran exercicis personalitzats per seguir el treball a casa i es compartiran les sensacions de la sessió. Sí, les sensacions. Les persones que acudeixin a Som Mares seran actives. Rebran la teràpia, i escoltaran el què es mou dins seu. Aquestes sensacions (físiques, emocionals, imatges, viatges...) quedaran enregistrades de manera esquemàtica, com un petit diari, per anar observant l’evolució. No es tracta d’interpretar-les ni de jutjar-les. Es tracta d’observar i acceptar.

La primera visita serà l’excepció. Durarà 120 minuts. Temps dedicat a l’escolta des d’un ritme tranquil. Temps suficient per explicar el motiu de la visita i ampliar informacions essencials, per valorar el cos en global, establir “un objectiu” i exposar una possible planificació. Mentre duri la valoració, la persona també estarà connectada amb el seu cos. Contrastarem les sensacions.

Sóc terapeuta, però no sé més que la pròpia persona. Tinc eines, però no sóc la veu interna. Tot allò que sorgeixi d’un mateix, tindrà més valor i més poder que el què jo pugui dictaminar des de fora.


Eines:

  • Fisioteràpia.
  • Kinesiologia.
  • Chi Nei Tsang.
  • Alquímia interna.
  • Eutonia.
  • Tècniques manuals de sanació.
  • Chi kung.

Regular els sistemes que controlen el funcionament de tot el cos, que donen la tonia fisiològica corporal, que permeten els moviments dels teixits, que equilibren la respiració, que activen els òrgans interns, que restableixen la circulació hormonal, vascular, limfàtica, química, que mouen emocions i posen en marxa la naturalesa interior... un treball en profunditat, amb respostes expansives de dins cap a fora.