salut femenina

Salut femenina i maternitat

La maternitat és, entre altres coses, una oportunitat de connexió amb el cos, amb la intuïció, amb l’instint, amb el sentir, amb el respecte, amb l’amor propi. Un mirar cap a dins i tenir cura d’aquest preciós jardí, que canvia en cada nou cicle.

Salut femenina i maternitat

hipopressius

Gimnàstica abdominal hipopressiva

La pràctica més recomanable d'exercicis per a una bona recuperació post-naixement, problemes d'incontinència urinària i desequilibris posturals. Ideal per a prevenir disfuncions del sòl pelvià.

Gimnàstica abdominal hipopressiva

pre-part

Salut i saviesa interior

Connectar amb els missatges que el cos transmet. Saber escoltar-lo, mirar-lo, somriure’l. Acceptar en tot moment allò que està dient i afavorir la seva transformació. És sorprenent els canvis que esdevenen en la nostra salut física quan ens donem espai, temps i permís per baixar l’atenció de la ment al cos.

Salut i saviesa interior


metodo naces

Método Naces

“Cierra los ojos y respira profundamente...” Amb aquesta frase ens submergim al “Método Naces”. Una obertura de l’inconscient que permetrà la connexió amb el nadó, la parella i amb el poder de la dona d’una manera positiva i vertadera. Viure l’embaràs i el naixement de la criatura des de l’acceptació, des de l’amor, des de la cohesió, des de la complicitat, des de la confiança. Un fluir natural amb cada moment.

Método Naces

emocions-embaràs-cos

Embaràs, emocions i cos

Sentir la vida dins nostre pot fer néixer sensacions desagradables o records indesitjables. Les sensacions són energia i es mouen pel nostre organisme. Si aquesta energia, de baixa freqüència, no flueix i no es transforma, habitarà una part del cos, que podrà expressar-se en forma de símptoma. Et convido a fer una mirada interna, de sentiments i sensacions, i ajudar a fer el pas cap al canvi.

Embaràs, emocions i cos

ritual cerrada

Ritual de la cerrada

Donar la benvinguda a la maternitat, tancar el moment del naixement, cuidar el cos de la dona. Després de l’energia i entrega que ha fet el nostre cos per donar la benvinguda al nadó en aquest món i als nostres braços, li recompensem amb una mirada totalment amorosa i respectuosa. Protegir-lo i mimar-lo per què evolucioni favorablement, i, com a dones, sentir-nos integrades de nou.

Ritual de la cerrada


meditació yinyang

Meditacions YinYang

Parar, contemplar i experimentar. Silenci i autocompanyia. Habitar el teu cos des de l’autoescolta. Generar canvis físics i de transformació personal. Com diria Deepak Chropa (metge i comunicador sobre el poder de la ment en la curació) “reinventa el teu cos”.

Meditació YinYang

Rebozo

Rebozo

Connecta amb el moviment del teu cos durant l’embaràs, amb la pelvis, el ventre, el bebè, la calma, el sosteniment, la relaxació i la concentració. Afavoreix a generar l’espai que les estructures necessiten per acollir el bebè, ajudar-lo a posicionar-se, a permetre que la sang flueixi i que els músculs, entre ells l’úter, estiguin alliberats. Dóna vida, nutrició i plaer.

Rebozo

massatge abdominal

Chi Nei Tsang

Respiració i connexió amb el cos. Calmar la ment i donar pas a la quietud. Sentir les sensacions que neixen de l’interior. Arrelar al present, a l’aquí i ara. Alliberar tensions i emocions, deixar-les fluir i que esdevingui el fruit de cada una d’elles. Ser.

Chi Nei Tsang


cures quarantena

Cures a la quarantena

40 dies clau en la salut física i emocional de la dona. És una altra etapa que mereix especial atenció, ja que és un factor clau en la salut femenina. El naixement no és el final, és el començament d’un període llarg i delicat. Dedica’t a tu, no et deixis per l’última, i la teva salut i la del nadó se’n beneficiaran.

Cures a la quarantena

easy-born

Gimnàstica Easy Born

Si vols connectar amb el teu cos, equilibrar estructures, teixits i emocions, si busques una gimnàstica de tonificació que respecti la intensitat i ritme, si desitges experimentar les sensacions i moviments durant el moment de donar a llum i augmentar la confiança, i tenir eines prematures per cuidar el cos i sòl pelvià després del naixement, aquesta gimnàstica pot ser un camí.

Gimnàstica Easy Born

nadó salut intestinal

Alliberació de cicatrius

Cada cicatriu és una ferida que el cos ha de regenerar. Durant aquesta regeneració, hi ha un augment del col·lagen, que dona rigidesa i pèrdua de flexibilitat i elasticitat. El resultat pot ser l’aparició d’un fals lligament que limitarà la mobilitat dels teixits (òrgans inclosos).

Alliberació de cicatrius


sobada

Orientació cefàlica del bebè

Alliberar, alliberar i alliberar. Aquesta seria l'única paraula per descriure aquesta teràpia que s’ocupa d’afavorir la bona orientació del bebè dins l’úter. Alliberar per afluixar tensions, per donar moviment a les articulacions i perquè el bebè tingui l’espai per col·locar el seu eix alineat amb el de la mare.

Orientació cefàlica del bebè


Alguns d'aquests serveis també els ofereixo a Vilanova i la Geltrú.